Veelgestelde vragen

Verwensballon.nl levert alle producten binnen twee werkdagen, maar we blijven in de bezorging afhankelijk van PostNL.

WIJ REKENEN GEEN VERZENDKOSTEN. MOOI TOCH?

Bezorgindicatie*

  • Bestel maandag: woensdag bezorgd door PostNL
  • Bestel dinsdag: donderdag bezorgd door PostNL
  • Bestel woensdag: vrijdag bezorgd door PostNL
  • Bestel donderdag: zaterdag bezorgd door PostNL
  • Bestel vrijdag, zaterdag of zondag: dinsdag bezorgd door PostNL

Gratis tip: bestel tijdig, dan heb je je bestelling alvast in huis!

*) We blijven afhankelijk van PostNL, dus het bezorgschema kunnen we nooit 100% garanderen. Maar de kans dat je pakketje volgens dit schema in je bus ligt is groot.

Betalen

Al onze betalingen worden afgehandeld door een zeer betrouwbare partij in online winkels: Mollie B.V. Hierdoor wordt je je bestelling 100% veilig betaald met iDeal.

Retourneren

Toch niet tevreden? Dat lijkt ons sterk. Maar je mag het (ongebruikte) product in ongeopende verpakking binnen 14 dagen terugsturen. Doen we niet moeilijk over. Je betaalt dan wel zelf de retourkosten. Wij betalen je oorspronkelijke aankoopbedrag aan je terug. Meld wel eerst je product retour via de e-mail. Dit kan ook met een reply op je bestel- of verzendbevestiging.

Heb je een vraag die hieronder niet genoemd wordt, neem dan contact met ons op. Is de vraag interessant genoeg voor andere klanten, dan verschijnt ie later vast ook in de Veelgestelde Vragen.

Kan ik de ballonnen vullen met helium?

Jazeker! Ballonnen met helium zijn veel leuker dan hun broertjes met gerecyclede ademteugen. Hou er wel rekening mee dat heliumballonnen na ongeveer 8 uur niet meer voldoende stijgkracht hebben om in de lucht te blijven. Vul daarom de ballonnen pas vlak voor het feest met helium.

  • Vul de ballonnen niet te vol. Hierdoor blijven de ballonnen langer mooi en kun je meer ballonnen vullen.
  • Vul de ballonnen zo kort mogelijk voor het feest. De hangtijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de grootte van de ballon.
  • Helium is niet brandbaar, maar helium inademen is niet een goed idee.

Van welk materiaal zijn jullie ballonnen gemaakt?

Onze ballonnen zijn gemaakt van natuurlijk latex, net als dat eh… andere product. Milieuvriendelijk materiaal. Dat vriendelijk kunnen we helaas niet zeggen over de teksten op onze ballonnen. Die zijn gewoon naar en onbeleefd. Maar wel weer erg toepasselijk voor een hoop gelegenheden.

Maar onthoud: de verwensballonnen zijn geen goedkope Chinese rip off die uit elkaar vallen als je er naar kijkt. Goede kwaliteit, solide bedrukking. Dikke pret.

Zijn jullie ballonnen op dieren getest?

Onze verwensballonnen zijn niet op dieren getest. We hebben ze wel laten zien aan een kat, een hond, twee konijnen en een hamster, maar ze konden er niet om lachen. Dieren hebben duidelijk een ander gevoel voor humor. Of ze snapten het niet. Het blijft raar volk.

Ik zie alleen maar zwarte ballonnen in de webshop. Hebben jullie geen vrolijker kleuren?

Nee. We verkopen uitsluitend gitzwarte ballonnen met witte tekst. Lekker negatief. Sfeerbepalend. Duidelijk. Weg met die vrolijke kleuterkleurtjes. Zwarte ballonnen. Gitzwart. Maar wel van hoge Europese kwaliteit. Dus geen Chinese prul. Veilig. Niet giftig. Goed spul. Alle Verwensballonnen hebben het TÜV Product Veiligheid Certificaat.

ZIjn die ballonnen een beetje goede kwaliteit of gewoon supergoed?

Supergoed! De Verwensballonnen voldoen aan de hoogste gezondheid- en veiligheidseisen. Deze latex ballonnen zijn in Europa gemaakt van 100% natuurlatex en (milieu) goedgekeurd volgens de norm EN-71-3.

Alle Verwensballonnen hebben het TÜV Product Veiligheid Certificaat.

Stickers... serieus?

Serieus. Maak je kutfeest compleet en plak de hele bar, het huis, de tafels, de gasten en de buurt onder die kekke stickers! Gegarandeerd dat niemand dit feest ooit zal vergeten.

Ik heb een leuk tekst-idee voor op de ballonnen.

Joh, wij zitten zelf nog boordevol ideeën voor nog te verschijnen ballonnen.

Moet ik aanwezig zijn op de leveringsdag?

Nee, ga gewoon lekker je ding doen. Zolang je een brievenbus hebt die voldoet aan de PostNL voorwaarden, ontvang je gewoon je bestelling. Je mag wel thuis zijn hoor. Tenminste, van ons mag het. Maar het hoeft niet.

Hoelang duurt het voor ik mijn bestelling in huis heb?

Verwensballon.nl levert binnen twee werkdagen: zie het bezorgschema op deze pagina. Helaas zijn wij afhankelijk van PostNL. Bestel tijdig, dan kun je in ieder geval het feestje met onze ballonnen verzieken. Of opleuken, dat hangt van het feestje af.

Kan ik mijn bestelling ook aan de deur afhalen?

Nee, dan krijgen we veel te veel mensen aan de deur. Houden we niet van. En bovendien moet PostNL ook een beetje aan het werk gehouden worden. Woon je in onze straat, dan maken we een uitzondering. Maar dat is ook de enige uitzondering. Jarig zijn is geen reden om langs te komen. Wel om een feestje te geven.

Leveren jullie ook aan het buitenland?

Nee. Vooralsnog leveren we alleen in Nederland. De teksten zijn ook in het Nederlands, dat maakt het wel logischer om alleen in Nederland te leveren.

Wat zijn de verzendkosten?

Niks. Nakkes. Nada. Nop. Wij rekenen geen verzendkosten. Als we zelf iets online bestellen vinden we het ook altijd fijn als er geen verzendkosten worden toegevoegd aan het eindbedrag. De prijs die je in de webshop ziet, is de prijs die je betaalt. Geen extra kosten. Geen stiekem gedoe.

Hee, ik zie geen Thuiswinkel waarborg logo.

Verwensballon is niet aangesloten bij Thuiswinkel waarborg. Niet dat we tegen het Thuiswinkel waarborg zijn, maar het kost een hoop geld waar we weinig voor terugzien.

We voldoen wel aan bijna alle voorwaarden, maar wij vinden het niet terecht dat wij heel veel geld moeten betalen om alleen een logo op de website te mogen plaatsen. Uiteindelijk gaat het erom dat jij als klant tevreden bent met je aankoop. Daar doen wij ons uiterste best voor want een tevreden klant is een veel betere graadmeter dan een logo op je website.

Ook hoeven we nu de kosten voor een waarborg-logo niet door te berekenen aan jou als klant. Scheelt het jou uiteindelijk toch nog geld.

De zekerheden van Thuiswinkel Waarborg komen grotendeels overeen met onze zekerheden:

Veilig betalen: Doen we via Mollie.com, de grootste online betalingenverwerker van Nederland.
Privacy geborgd: We hebben je adres alleen nodig om de ballonnen te versturen.
Onafhankelijke geschillencommissie: Heb je een klacht, wij lossen het op. Samen.
Je weet bij wie je koopt: Ja, bij verwensballon.nl, anders was je hier nu niet aan het lezen.
14 dagen bedenktijd: Maar alleen als je de ballonnen niet hebt gebruikt, anders is het viesssssss.
Producten achteraf betalen: Eh…. nee. Vooraf betalen, maar wel gemakkelijk via iDeal.
Ondersteund door de Consumentenbond: Was dat niet die club zonder humor?

Zitten jullie ook op Facebook?

Jazeker! We hebben een best actieve pagina op Facebook. Met allerlei leuke plaatjes. En ballonnen. Kom gerust eens kijken en like onze pagina: https://www.facebook.com/verwensballon.nl/ En als je meedoet met onze regelmatig terugkerende verlotingen, win je misschien ook nog wel een fijne gratis set verwensballonnen!